คณาจารย์ประจำสาขา

อาจารย์เอกพล  เธียรถาวร

หัวหน้าสาขาวิชาวารสารสนเทศ

วุฒิการศึกษา :

Master's Degree Master of Communication Arts (Journalism and Information Technology)

Bachelor's Degree Bachelor of Arts (Thai Language) Kasetsart University

Career History

• Head of Division of Journalism and Information Technology at Suan Sunandha Rajabhat University 2013- Now
  • Lecturer of Division of Journalism and Information Technology at Suan Sunandha Rajabhat University 2010- Now
  • Editorial staff at Aksorn Charoentat ACT. Co.,Ltd 2007

website :www.teacher.ssru.ac.th/ekapon_th/
08. 2017